Boe­ren­kool­la­sag­ne

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 655 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(144)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 144

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. In braadpan 2 el boter verhitten en shoarmavlees in 5 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin boerenkool 5 min. bakken. Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 min. gaar en bruin laten worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.