Slan­ke per­zi­ken­mous­se

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de perziken uitlekken en pureer. Klop de zuivelspread en perzikpuree door elkaar. Klop de kookroom en suiker en roer door het zuivelspreadmengsel. Garneer met kaneelkoekjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Slanke perzikenmousse

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Slan­ke per­zi­ken­mous­se

1
1
  • 820 g halve perziken op siroop
  • 300 g zuivelspread naturel light

Laat de perziken uitlekken en pureer. Klop de zuivelspread en perzikpuree door elkaar.

2
2
  • 125 ml kookroom light
  • 2 el witte basterdsuiker
  • 8 kaneelkoekjes

Klop de kookroom en suiker en roer door het zuivelspreadmengsel. Garneer met kaneelkoekjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.