Oos­ter­se mos­se­len

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mosselen volgens gebruiksaanwijzing wassen en uitzoeken. Mosselen die na een ferme tik op het aanrecht niet sluiten, weggooien. In grote pan olie verhitten. Groenten met djahé en chilipoeder 2 min. roerbakken. Sherry erbij schenken en mosselen toevoegen, pan afdekken en geheel aan de kook brengen. Mosselen in 10 min. gaar koken tot alle mosselen open zijn. Af en toe omscheppen. Mosselen met groenten over vier borden verdelen. Met stokbrood en chilisaus serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.