Mie met var­kens­vlees

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de peultjes. Kook de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de peultjes de laatste 2 min. mee. Giet de mie en peultjes af. Verhit in een wok de olie en roerbak de varkensreepjes ca. 2 min. Schep het vlees op een bord. Roerbak vervolgens in de wok de knoflook, bosui en rode peper ca. 1 min. Schep het vlees erdoor en voeg de vijfkruidenpoeder, de sojasaus en het citroensap toe. Meng de peultjes en mie erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Verdeel de mie over 4 kommetjes of bakjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 458 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.