Kip met yog­hurt en olij­ven

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 72

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met kokend water sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten en kipblokjes met knoflook en olijven 3-4 min. roerbakken. Intussen in schaal couscous met 425 ml kokend water 5 min. wellen. Yoghurt door kip roeren en gerecht nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Koriander grof hakken en helft door yoghurtkip scheppen. Sperziebonen afgieten. Couscous in vier diepe borden scheppen en kip met yoghurtsaus erover verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Rest van koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.