Pak­ket­jes met zon­ge­droog­de to­ma­ten

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 340 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Tomaten 2 min. in heet water wellen en afspoelen. Tomaten en ontbijtspek in reepjes snijden. In schaal tomaten, spek, pijnboompitten en roomkaas goed mengen. Mengsel met peper op smaak brengen. Ei loskloppen. Bladerdeeg diagonaal doorsnijden en driehoekjes met tomatenmengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en bestrijken met ei. Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Pakketjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.