Vis­piz­za met zalm en mos­se­len

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 bakplaten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.