Kip­fi­let met olij­ven en ko­ri­an­der

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een koekenpan de helft van de boter. Bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak in 10 min. gaar. Keer halverwege. Verhit in een andere pan de rest van de boter en bak hierin de krieltjes in 8 min. gaar. Giet de olijven af en warm de laatste min. met de kip mee. Scheur de helft van de koriander grof. Hak de rest van de koriander fijn en meng met de peen julienne. Schep de kipfilet met olijven en krieltjes op een bord. Serveer de salade erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.