Zalm­fi­let op Ita­li­aan­se groen­te­stamp­pot

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 620 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 1 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 180 °C voorverwarmen. Schaal invetten. Vis aan bovenzijde besmeren met tomatentapenade en in midden van oven in ca. 10 min. gaar bakken. In wok olie verhitten. Wokgroente toevoegen en ca. 3 min. roerbakken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Wokgroente door puree scheppen en even doorwamen. Stamppot over 4 borden verdelen en zalmfilet er midden op leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.