Pas­ta met ve­ge­ta­ri­sche bal­le­tjes en to­maat

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zacht bakken. Balletjes en saus toevoegen en balletjes in saus door en door heet laten worden. Sperziebonen in ca. 6 min. beetgaar koken. Olijven en kappertjes door saus roeren en 1 min. meeverhitten. Penne serveren met saus en sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 880 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.