Vis­sa­la­de met zou­te crou­ton­re­pen

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.