Ge­bak­ken ap­pel­rin­gen met cal­va­dos en no­te­nijs

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • appelboor

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in 8 dunne plakken snijden. Besprenkelen met citroensap en op schaaltje leggen. In kannetje honing losroeren met calvados.
  2. In pannetje klontje boter verhitten. Appelplak aan beide kanten bruinbakken. Wat calvadosmengsel erover schenken en laten verdampen. Appelring op bordje leggen en bolletjes ijs erbij leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.