Her­ten­bief­stuk­ken met prei en gem­ber

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
4 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Prei schoonmaken en in flinterdunne ringen snijden. Gember heel fijn hakken en in kom met gembernat en preiringen mengen. In andere kom gemberpoeder, chilipoeder, piment, tijm, peper en zout door elkaar roeren. Biefstukken in vieren snijden. Vlees door kruidenmengsel wentelen en op schaal leggen.
  2. In pannetje klontje boter verhitten. Biefstukjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Wat prei-gembermengsel in pannetje scheppen en 2-3 min. meebakken. Afblussen met scheutje wijn.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.