Bief­stuk­vin­kjes met abri­ko­zen­jus

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bacon in lengte halveren en rond biefstukjes wikkelen. Vlees op schaal leggen. Sherry in kannetje schenken en jam erdoor roeren.
  2. In pannetje klontje boter verhitten en 1 of 2 biefstukjes in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Afblussen met beetje sherrymengsel en peper erboven malen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.