Mi­ni­run­der­vin­ken met ge­bak­ken cher­ry­to­maat­jes

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
4 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom tomaatjes, stoneleeks, basilicum en sundried tomato sauce door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. Rundervinkjes op schaaltje leggen.
  2. In pannetje scheutje olijfolie verhitten en 2 rundervinkjes rondom bruinbakken. Kwart van tomaatjes erbij scheppen en geheel nog 3-5 min. verwarmen tot vlees gaar is en tomaatjes zacht zijn. Regelmatig omscheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.