Lams­sho­ar­ma met pa­pri­kasaus

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 4

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren. Bouillon erdoor mengen. Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje. In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
  2. In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van shoarmavlees in 3-5 min. gaarbakken. Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren. Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen. Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.