Ar­ti­sjok­keno­me­let met ge­droog­de to­maat

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kan eieren loskloppen met slagroom. Kaas en peper naar smaak erdoor roeren. In kom knoflook, tomaat en artisjok door elkaar scheppen.
  2. In pannetje scheutje olie verhitten en artisjokmengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Eimengsel erop schenken en laten stollen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en ook bovenkant goudbruin laten worden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.