Aard­ap­pel­blok­jes met ab­dijkaas

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de paprika in een kom met de kappertjes. Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van een 1/2 cm dik.
  2. Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
  3. Verhit 5 g boter per gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin. Bestrooi elke pannetje met een 1/2 tl karwijzaad en dek af met een plakje kaas. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten. Verdeel het paprikamengsel over de pannetjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.