Pan­nen­koek­jes met pad­den­stoe­len en ko­ri­an­der

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kan pannenkoekmix met melk tot beslag kloppen. Shii-take, bosuitjes en koriander in kom door elkaar scheppen.
  2. In pannetje roerbakolie verhitten en hierin shii-takemengsel al omscheppend 1-2 min. bakken. Afblussen met beetje sojasaus. Pannenkoekbeslag erover schenken. Pannenkoekje bakken tot bovenkant droog is, voorzichtig omkeren en onderkant goudbruin bakken.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.