Schol­fi­let met ha­zel­no­ten­korst­je

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke repen. Leg in een schaal en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper. Meng in een kommetje de hazelnoten, kaas, basilicum en bieslook.
  2. Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Leg telkens een reep scholfilet in ieder pannetje en verdeel een 1/4 van het noten-kaasmengsel erover. Zet de pannetjes onder de gourmetgrill en laat in 3-5 min. lichtbruin en gaar worden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.