Ve­ge­ta­ri­sche cur­ry met naan­brood

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
2 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom currypasta losroeren met roerbakolie. Vegetarische stukjes, bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15 min. laten staan. Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen. Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
  2. Pannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 min. bakken. Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen. Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.