Tor­til­la met kal­koen en pa­pri­ka

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren. Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 min. laten staan. Paprika in 4 lange, dunne repen snijden. Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.
  2. Pannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 min. bakken. Na 3 min. wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken. Als vlees bruin en gaar is, 1-2 el tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is. Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen. Kalkoenreepjes op tortilla scheppen. Wat zure room erop scheppen en oprollen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.