Mi­ni­ham­bur­gers met gu­a­ca­mo­le

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 8 stuks
2 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • gourmetstel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak de broodjes af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ze open. Leg de sjalot, tomaatjes en stukken hamburgers op schaaltjes. Verhit in een pannetje een klontje boter en bak de hamburgers in 4-5 min. bruin en gaar. Bak de laatste 2 min. wat sjalot en 8 halve tomaatjes mee. Rooster intussen de bolletjes onder de gourmetgrill. Bestrijk de snijkanten royaal met guacamole. Leg een stukje hamburger op de onderkant van het broodje, schep de tomaat en sjalotringen erop. Dek het af met de bovenkant van het broodje.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.