Cur­ry-kal­koen­spie­zen met fri­tes en sa­la­de

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan
  • spiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frituurpan voorverwarmen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en met currypasta mengen. Blokjes over 8 satéprikkers verdelen. Tomaatjes halveren. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Sla, tomaat, paprika en dressing mengen. Frites bakken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en spiezen in 8 min. gaar en bruin bakken. Spiezen met frites en salade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 835 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.