Kip­fi­let ge­vuld met zon­ge­droog­de to­ma­ten

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en mozzarella fijnsnijden en mengen. Kip met mengsel vullen en met cocktailprikker dichtsteken. Kip met zout en peper bestrooien. Broccoli schoonmaken. In braadpan helft van boter verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. In koekenpan rest van boter verhitten en kipfilets in ca. 12 min. gaar en bruin bakken. Broccoli in 5 min. gaar koken. Kip met aardappelschijfjes en broccoli serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.