Ja­pan­se ros­bief met wa­sa­bi­ma­ri­na­de

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
4 72

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van wasabipaste, knoflook, sojasaus en 4 el olie marinade roeren. Vlees in reepjes snijden en met marinade mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 5 min. bijna gaar koken. Shii-take schoonmaken en in plakjes snijden. In wok rest van olie verhitten. Vlees toevoegen en in 3 min. gaar bakken. Vlees uit wok nemen en warm houden. Shii-take 2 min. roerbakken. Sperziebonen toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, marinade en 75 ml water toevoegen en door en door verwarmen. Wokschotel met rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.