Ge­bak­ken ti­la­pia met olij­ven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 800 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (inhoud 2 1/2 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Notenrijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en prei 5 min. bakken. Courgette en prei over bodem van ovenschaal verdelen en met zout en peper bestrooien. Tilapia op groente leggen en met zout en peper bestrooien. Citroen halveren en helft uitpersen. Citroensap en rest van olie over tilapia verdelen. Olijven fijnhakken en met kappertjes over vis verdelen. Visschotel in 15 min. in midden van oven gaar bakken. Vis met rest citroen garneren en met rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.