Ta­gli­a­tel­le met ge­gril­de groen­ten

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan. Snijd ondertussen de courgette in de lengte in dunne plakken, de paprika in kwarten en de rode ui in grove parten. Bestrijk de groenten met olie en gril ze aan beide zijden gaar. Breng op smaak met (versgemalen) peper en (zee)zout.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een koekenpan met antiaanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de ansjovis en de takjes rozemarijn op laag vuur, tot de ansjovis uit elkaar begint te vallen. Verwijder het takje rozemarijn.
  3. Laat de tagliatelle uitlekken in een vergiet, doe over in een schaal en schep de ansjovisolie erdoor. Schep daarna om met de ricotta en de rucola. Verdeel de groenten over 4 borden en leg de tagliatelle ernaast. Bestrooi het geheel met (versgemalen) peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.