Ge­krui­de ge­hak­trol­le­tjes met ho­ning­saus

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Shoarmakruiden, helft van sjalot en zout en peper naar smaak door gehakt kneden. Van gehakt 16 langwerpige rolletjes vormen en deze enigszins plat drukken. In koekenpan 4 el olie verhitten en gehaktrolletjes in ca. 15 min. rondom bruin en gaar bakken. In andere koekenpan rest van sjalot in 2 el olie zachtjes glazig bakken. Cayennepeper, amandelschaafsel en saffraan erdoor mengen. Honing en enkele eetlepels water toevoegen en saus nog even verwarmen. Gehaktrolletjes met honingsaus serveren, bijvoorbeeld bij couscous en komkommer-muntsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.