Mos­sel­cur­ry met naan­brood

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In hapjespan ui 1 min. in olie fruiten. Kerriepoeder erover strooien en 1 min. meebakken. Kokosmelk, boontjesmix en aspergetips toevoegen. Aan de kook brengen en groenten op matig vuur in 3 min. beetgaar koken. Mosselen erdoor scheppen en curry nog 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Stukken naanbrood halveren en in broodrooster toasten. Curry in vier kommen of diepe borden scheppen en met geroosterd naanbrood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.