Ge­meng­de rijst met gar­na­len-dil­lesaus

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. In andere pan broccoliroosjes in ruim water met zout in 5 min. beetgaar koken. In steelpan sjalot en witte wijn aan de kook brengen en op hoog vuur tot helft inkoken. Crème fraîche toevoegen en op laag vuur al roerende 2 min. verwarmen, tot gladde saus ontstaat. Garnalen erdoor roeren en 1 min. zachtjes meewarmen. Pan van vuur nemen en dille erboven strooien. Saus op smaak brengen met zout en peper. Rijst met garnalen in dillesaus en broccoliroosjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.