Ki­prol­le­tjes met Ita­li­aan­se wok­mix

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, ingevet
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 180 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan 3 el olie verhitten. Ui 1 min. zacht bakken. Risottorijst toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon toevoegen en risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kipfilet met peper bestrooien, insmeren met pesto en met ontbijtspek omwikkelen. Kipfilets op ingevette bakplaat midden in oven in 20 min. gaar laten worden. In wok rest van olie verhitten. Wokgroente 3 min. roerbakken. Risotto met wokgroente en kipfilets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.