To­nijn­steak met zout kaas­korst­je

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.