Ge­meng­de sa­la­de met wit­te kaas, olij­ven en nec­ta­ri­ne

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg de sla op een grote schaal. Rangschik daarop de uiringen, komkommer en nectarines. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de kaasblokjes en olijven met witte kaas. Serveer met het brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.