Ge­vul­de to­ma­ten­soep met ta­gli­a­tel­le

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Bonen laten uitlekken. Laatste 2 min. bonen door soep roeren. Peterselie fijnknippen. Soep in borden scheppen. Van uitgelekte tagliatelle met vork een nestje maken. Nestje voorzichtig midden in de soep laten glijden en met peterselie bestrooien. Met kaas en soepstengels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.