Fruit­sa­la­de met hüt­ten­kä­se

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Bramen en druiven wassen. Druiven van trosje plukken. Fruit met drank mengen en in vier schaaltjes scheppen. Hüttenkäse met honing losroeren en midden op fruit scheppen. Met kaneel bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.