Griek­se dol­mas met to­ma­ten­sa­la­de

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en in ingevette ovenschaal leggen. Met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill roosteren. Rest van olie met citroensap en zout en peper tot dressing kloppen. Veldsla over vier borden verdelen. Dolmas erop leggen. Tomaatjes ernaast leggen en kaasblokjes over tomaatjes verdelen. Met dressing besprenkelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.