Ge­vuld brood met to­nijn­sa­la­de

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 225° C voorverwarmen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Van broden kapje afsnijden en gedeeltelijk uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Snijvlakken van brood met olie bestrijken en volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. In schaal sperziebonen, mozzarella, tonijn, ui en olijven door elkaar scheppen. In onderste helft van broden sla verdelen en salade erop scheppen. Met bovenkant van broden afdekken. Aan tafel broden snijden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.