Tro­pisch fruit met pas­sie­room

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes. Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette. Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Tropisch fruit met passieroom

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tro­pisch fruit met pas­sie­room

1
1
  • 1 mango
  • 1 banaan
  • 1 el citroensap

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de banaan in plakjes en besprenkel met citroensap. Meng het fruit en verdeel over bordjes.

2
2
  • 4 passievruchten
  • 4 el finesse voor verrijken
  • 4 el passie

Halveer de passievruchten en zet op elk bord een helft. Roer de room los met likorette.

3
3
  • 4 blaadjes munt

Lepel van de rest van de passievruchten het vruchtvlees eruit en schep door de room. Verdeel de room over het fruit en garneer met munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.