Thai­se drum­sticks met ko­kos­cur­ry

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Drumsticks met zout en peper inwrijven. In braadpan zonnebloemolie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken. Currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Kokosmelk erbij schenken en geheel 20 min. zachtjes laten koken. In wok roerbakolie verhitten en groenten hierin roerbakken. Groenten met zout, peper en ketjap op smaak brengen. Curry met rijst en wokgroenten serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.