Aard­ap­pel­piz­za's met ham en olij­ven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 lage taartvormen (doorsnede 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.