Vis met tuin­krui­den en ge­bak­ken kriel­tjes

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prei wassen en in dunne reepjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Steel van broccoli schillen en in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In grote koekenpan boter verhitten en krieltjes 10 min. bakken. Laatste 5 min. prei en kerrie erdoor scheppen en meebakken. Vis volgens gebruiksaanwijzing in magnetron gaar laten worden. Vis, krieltjes en broccoli over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.