Ita­li­aan­se su­per­bur­ger

Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet

(167)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Goedgevulde hamburger voor als je geen vlees eet 4 personen
3 167

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen 10 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan.Bak de hamburgers in het achtergebleven bakvet in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Snijd ondertussen de Italiaanse bollen horizontaal in 3 stukken. Snijd de mozzarella in 8 plakken.
  2. Verdeel de ui en hamburgers over de onderste stukken van het brood. Snijd de paprika in reepjes. Dek de hamburgers af met de middelste stukken brood en beleg met de sla, gegrilde paprika en 2 plakken mozzarella. Dek af met de bovenste stukken van het brood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.720 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Italiaanse superburger

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ita­li­aan­se su­per­bur­ger

1
1
  • 2 rode uien
  • 50 g boter

Snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen 10 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan.

2
2
  • 4 vegetarische hamburgers

Bak de hamburgers in het achtergebleven bakvet in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

3
3
  • 4 Italiaanse bollen
  • 125 g mozzarella

Snijd ondertussen de Italiaanse bollen horizontaal in 3 stukken. Snijd de mozzarella in 8 plakken.

4
4

Verdeel de ui en hamburgers over de onderste stukken van het brood.

5
5
  • 180 g peperoni grigliiati

Snijd de paprika in reepjes.

6
6
  • 100 g krulslamelange

Dek de hamburgers af met de middelste stukken brood en beleg met de sla, gegrilde paprika en 2 plakken mozzarella. Dek af met de bovenste stukken van het brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.