In­di­a­se kip­pen­soep met naan­brood

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan olie verhitten en kip in 3 min. bruinbakken. Currypasta toevoegen en meebakken. Bouillon, tuinerwten en 500 ml water erbij doen en aan de kook brengen. Soep 5 min. koken. Spinazie in gedeelten aan soep toevoegen en laten slinken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren met een schep yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.