Sa­la­de met zo­mer­fruit en bal­sa­mi­co­dres­sing

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Veldsla over vier borden verdelen. Bramen wassen. Perzik schillen en van pit af in blokjes snijden. In droge koekenpan walnoten kort roosteren. Kaas in blokjes snijden. Fruit, noten en kaas over veldsla verdelen. Dressing goed schudden en over salade verdelen.

video

Steen­fruit snij­den

Instructievideo - 01:10 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.