Roer­bak­mie met su­ri­mi

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en 2 min. koken. Peultjes uit pan halen. Mie 2 min. koken in kokend water van peultjes. Mie in zeef afspoelen en laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Groentemix en peultjes 5 min. roerbakken. Mix voor roerbakmie en 100 ml water toevoegen en 1 min. door en door verwarmen. Mie en surimi in wok doen en op hoog vuur bakken tot meeste vocht verdwenen is. Eieren klutsen, door mieschotel roeren en 2 min. doorwarmen. Mie met zout en peper op smaak brengen en met pinda's garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.