Lauw­war­me groen­te­sa­la­de met gei­ten­kaas

(102)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 102

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, uit pan nemen en laten afkoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok helft van olie verhitten en roerbakgroenten met tijm al omscheppend 5 min. bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Pan van vuur nemen. Rest van olie en azijn door groenten scheppen. Couscous over twee borden verdelen. Groentesalade erover scheppen. Geitenkaas grof verbrokkelen en samen met amandelschaafsel over salade strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 51 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.