Kal­koen met ker­rie, kriel­tjes en cour­get­te

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoenfilets halveren en met kerriepoeder, peper en zout op smaak brengen. In hapjespan kalkoenfilets in 2 el olie 3-5 min. bruinbakken. Citroen erboven uitknijpen. Kalkoenfilets uit pan nemen en warm houden. In hapjespan rest van olie verhitten en krieltjes met ui en knoflook afgedekt op matig vuur in 10 min. bijna gaar bakken. Regelmatig omscheppen. Courgette in de lengte halveren en in plakjes snijden. Courgette door aardappelmengsel scheppen en alles op hoog vuur nog 3-5 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoenfilets aan aardappelmengsel toevoegen en even meewarmen. Gerecht over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.