Kik­ker­erw­ten­soep met Ca­ta­laan­se worst­jes

(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan olie verhitten en worst op matig vuur in 10-15 min. rondom bruin en gaar bakken. Worst uit pan nemen. Ui door bakvet scheppen en 5 min. zachtjes bakken. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Tomatenblokjes en 750 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Worstjes in plakken snijden. Kikkererwten, plakjes worst en olijven door soep roeren en soep nog even zachtjes laten pruttelen. Soep in vier grote kommen scheppen. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.