Ve­ge­ta­ri­sche fi­lets met groe­ne pe­per­sal­sa

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillmand
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.